Kempen Semasa

Kempen Semasa

18 Oktober 2009

Sila Bantu SayA Utk Lebih Memahami

Salam,
Aku baru dapat satu video ni,lepas aku tonton, dan tonton, dan tonton..ternyata ada benanrnya, walaupun lawak ini agak sinis dan bakalan berakhiran dgn ciap miap kaum yg suka berkicau. Aku gagahkan diri utk meletakkan jgk post ini. Bukan ditujukan pada sesiapa, cuma utk berkongsi ape yg aku setujukan sgt tu. Silalah klik link di bawah memandangkan dah tak bole nak letak video dah kat sini, mana button upload video ntah, dah ilang sejak pakai format yg baru ni. Hahah, maafkan aku kalau aku bodoh, itu sebahagian dari aku, ilmu tak sampai lagi kat benak aku.


Jadi sudi la kiranya anda menontong bg Ganuengs, menotoun' bg Amerekka, dan menonton bg 1Malaysia, suara anda tidak akan didengari oleh sesiapa, sila berhenti membuat andaian yg tidak-tidak sebelum anda kehabisan ruangan storan maklumat di dalam kepala hotak anda itu. Stress free entry. Take your time and don't waste mine. Lalala..

sila bersetuju dgn saya. (klik laaa,plis,plis,plis, kamu jgn nakal..hahaha,bodo gila lirik lagu tu)

4 ulasan:

alaa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
miNt berkata...

Hahahahah..

Entri hasil drpd perbualan yang tak cool ke?

;))

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

tak lah..kan aku bagi link kat ko tu sebelum perbualan tak cool tu lagi..mmg saje je nak bg korang gelak...aku takde masalah laa..ko ni..

buchuk!!buchuk!!huahua berkata...

alaahai..msj yg cuba disampaikan masih x sampai2 lg ke benakku.. salah alamat ke ape..xpe arr..nnt bace skali lg aar..ehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails