Kempen Semasa

Kempen Semasa

11 Oktober 2009

1st open house utk aku thn ini

Salam..
Semalam, aku akhirnya merasa jugak beraya kat umah org walaupun ianya adalah jenis rumah terbuka, tiada interaksi secara langsung dengan tuan rumah, tp acara makan tetap berlansung dgn meriahnya. Utk bg korg gambaran, Sate 4000cucuk, rendang itik, rendang ayam, soto, nasi kerabu, nasi dagang, nasi himpit, nasi paprik..eh tak, ko igt kedai makan semua nak kena ada. tp yg menganjurkannya mmg pengusaha pemakanan pun, segala jenis menda yg melibatkan makanan dia buat. Aku nak jemput kawan2 semua pasal ibubapa aku terlibat secara langsung dalam rumah terbuka ni, kira tumpang2 kawan la buat rumah terbuka ni, tp apakan daya, Port Dickson kini sesak dgn org luar-yg-bkn-bole-ngundi-pun-sebuk-jek-bikin-semak-menyusahkan-tuan-umah-nak-keluar-masuk-umah-sendiri..sudahnya org p.d sendiri tak dapat nak menghadiri rumah terbuka kami ini, jadi kehadiran tetamu sedikit hambar ah, makanan? hmm tapau la ape lagik.



 sateyss



 natey's




 demo sateyss yg sungguhhhh lembuts. Gigi palsuer jgn berani2 utk mencoba.




port kitorg spt biasa, tepi meja buffet, hohoh..dan disebelah, kuarga kecil kami.on sight cik tudung merah dan pa'an

psst: 1st entry aku yg ada byk gambar dan diupload dgn kadar sgt segera...hahahahha..entry  yg sebelum yg ini  masih belum mendapat 'sun'nye lagi utk aku bebelkan..jd tgu la ye,ada gmbr gak tu.tp belum di adjust lagi.

8 ulasan:

spetsnatz berkata...

ha...aku nak mencarut gak... nape wat open house masa nak election?....ko saje je eh?...ko punyer payslip untuk august aku x tahu kat sapa... kang ko datang la mik eh...banyak keje urgent la...

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

mana nk tau ada election....hahaha..aku bknnya pengundi berdaftar pun..hahahs

Cik Tudung Merah berkata...

memberangsang sungguh entry kali ni.cepat, pantas dan banyak gambar.keep up the works..hahahha

p/s : nti aku curik je gambo ko ni eh

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

ko nak lagi ke gambarnya cik tudung merah?nanti aku email kat ko je..si bulat p letak semua dalam lappy ni..

miNt berkata...

sejak bile ko berkenan ngn arbok?


hahaha:))

Cik Tudung Merah berkata...

sejak malam tersebut la..dia jatuh cinta pandang pertama dengan arbok berselua yenkey..hahaha..memang meletops noks!!

miNt berkata...

hahaha :))

oiyo!

wiweet!~

iffat berkata...

sila jgn memfitnah..arbok botak tu ko gossipkan ngan aku,at least bg la dia pakai wig dulu..hahah...senget la hai..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails