Kempen Semasa

Kempen Semasa

14 Januari 2010

Istana Hinggap

Salam,
Baru keluar dari wad petang tadi, masuk kali yang ini dah 3 kali aku lepak Istana Hinggap aku tu, tapi dah kena halau pagi tadi lagi, tapi sengaja baring-baring tengok tv dulu, perabis makanan tengahari ape suma, pastu petang sikit baru bergegas pulang. Eh, ok la kan, check-in pukul 2300,check out patut pukul 2000 la kan? Alah bukan lama, 2hari tak sampai. Itu pun siap menyinggah pergi tengok-tengok mahasiswi-mahasiswi USIM sekejap kat Nilai, pastu baru balik PD, mentang-mentang bawak kancil liar yang tak kuat mentekedarah benzin tu, digasaknya sungguh-sungguh. Mencari jodoh kena la pada tempatnya kan?muahaha.

 Cerita kat dalam wad ada sikit perkembangan la kali ni, pasal dah dapat nak request ward mana nak lepak, pastu yang best siap ada orang melawat la plak, yaperdaa, sengaja je nak tayang scandal kat aku, nasib baik cun, kalau tak, kat situ jugak aku pangkah sampai rebah. Ahh, entry tak best, tapi nak update juga, lantak. Esok bermula kembali kehidupan aku sebagai pesakit luar selama sebulan lagi. Dapat sambung lagi mc untuk bulan ke 7, berturut-turut. Bulan depan macamanapun aku kena pergi kerja juga, kalau tidak, tak bergaji la aku woi..sape nak bayar hutang-hutang dunia aku tu kalau bukan kompeni. muahahah.

 Akhir kata,
~ Sebahagian dari tanda syukur itu ialah jujur, taat, redha dan ikhlas.
   Tanpa tanda-tanda tersebut, jelaslah ia kufur, dan kufur itu lebih hina dari KAFIR.

5 ulasan:

master teddy berkata...

hoho..dok wad best kalu doktor yg rawat tu ensem cam drakula =P
best sbb rase cam jd puteri =p
(tetibe poyo)

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

mautt jek..doktor mana nak layan tu? kalau dah duduk wad..missy je la yg sebuk dok layan pun..nak doktor layan p klinik dia..lagi plak,klinik pakar,pakar mana ada yg muda..hahaha

zielalala... berkata...

apsal kejap je mc? sambung la lg smpai ujung taun..muahaha

kasihkuamiera berkata...

jiwa kacau kew

tuan punya blog,malas nak login berkata...

sape jiwa kacau eh? hahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails