Kempen Semasa

Kempen Semasa

20 Julai 2010

Kembali Beraksi

Salam,

Akhirnya, esok genap setahun tahun masihi aku bercuti sakit..record aku pegang setakat ni. Belum ada siapa-siapa lagi yang buat gini, yang pergi tak kembali tu jangan la cakap. Tunggu turn je masing-masing ni.

Lepas tu, masuk bulan 8 ni, sepuluh hari sebelum puasa aku akan kembali bertugas dengan cangkuk ataupun dengan kekerasan. Dah lama sangat pulak aku rasa aku menikmati gaji tidak bermata ni. Tapi ok la kan..bukan aku mintak, tapi adalah sikit berharap, kalau tak siapa nak tanggung hutang piutang dunia aku tu.

Oklah, cukup untuk hari ini, bak kata seorang sahabat bakalan guru, aku semakin rajin sekarang ni mengemaskini blog. Jadi nak tunjuk malas sikit la arini. Tuan sheikh pokok cili, jangan lupa hdtv 42', kalau upgrade tukar menda lain bole tak? hahah..selamat berjaya.

Salam Aksi

5 ulasan:

SZ berkata...

:)

senyum je boleh?

penat nk taip pjg2. :)

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

wahahaah...sz ni..curik patung pingu busuk dia tu kan..haha...ini ape kes tukar identiti segala ni? serabut sangat ke ape? hahaha..

sz..dah macam model motor la plak..padanla dari aritu org tak dapat nak masuk blog dia..takde pengumuman peribadi rupanya..

senyumlah cik sz..semoga dgn senyuman itu dapat menenangkan jiwa insang dinda..wahahh

SZ berkata...

amboi. panjang gila komen balas.

mana antusabun ni? hahaha

Days berkata...

rajin ke update.rajin fb lagi nih =))

yusuf mujahidin ™ berkata...

salam

terima kasih ingat wa lg iffat
moga sehat2 selalu bro
jg diri shbt
=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails