Kempen Semasa

Kempen Semasa

14 April 2010

Pendek Je.

Salam,
 Lebih kepada nota ringkas kot,
Ingin memohon ampun dan maaf pada semua,
baik yang kenal secara langsung,
mahupun tertunda.

Esok,
Confirm,aku akan dibedah,
Jam 1500++,
di KPJ Seremban,.
Besi lama buang, masuk besi baru,
besi baru masuk ikut bontot,
huhu..
Kalau sakit nanti aku bagitahu, 
kalau tak sakit,
aku senyum.

Jadi ini akan jadi kemasukan terakhir aku,
jika esok aku tak bangun-bangun lepas kena bius,
kalau aku bangun,
ada la kemasukan lain lagi.
Alaa,kamonn..asik korang je beremosi,
aku pun nak juga mencuba.
hahahah.


Tak best.

Salam Bedah celah bed.

9 ulasan:

antusabun berkata...

Perghg. Ngeri masuk ikut bontot.
Ah sudah. Aku pikir lain pulak.

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

ikut bontot bukan ikut lubang bon..hahaha..itu sula..

Wawan Saini berkata...

salam sahabat.
moga semuanya selamat.
aku titip doa dari jauh..:)

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

terima kasih sahabat,ku doakan dirimu jua kembali pulih..gomo klate gomo.

Cik Tudung Merah berkata...

tak kena sungguh la ko nak beremosi begini. haha. rileks suda, nti aku bawakkan dominos lagi dengan cheese stick tu sekali..hehe

zielalala... berkata...

semoga selamat sumenya abgku..

miNt berkata...

hahaha..;DD

ak komen ni lepas ko dah bedah.

ko selamat.

tapi ko tak senyum.

sakit ye bang??
ak pun tak reti beremosi ngn ko.

hahahahaha..;DD

Tanpa Nama berkata...

cik tudung merah: aaaa..dia dah ngidam dominos dia tu..td siap sobut2 lg..hoho..tp td bg buah kaki berupa susu anlene je..aha..konpem dia x minum pya..hakhak..

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

syhhhh...dh pulang dh pun..hohoh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails