Kempen Semasa

Kempen Semasa

15 Disember 2009

Liciknye ini worang.

Salam,
Seperti biasa aku akan melawat capaian-capaian rakan blogku bila ada masa, dan satu entri saudari ini telah membuat aku terpana. Apakah dia?..hmm mari kita cuba.

pada perkataan blogspot kita ada huruf  's' bukan?
anda buang 's' tersebut, maka ia akan menjadi blogpot bukan?

Jadi sekarang anda taip url blogspot anda tetapi buang 's'nya,
anda akan dibawa ke suatu website dakwah kristian. 'Bible Studies.Org.' tanpa mengubah apa-apa pada url link anda itu.

Nah, licik bukan?
Tetapi tidak mengapa, mujur aku kurang rajin untuk membaca, kerana tulisannya halus-halus dan panjang.
hehe.
Selamat mencuba ye..Salam
Allahuakbar.

6 ulasan:

Cik Tudung Merah berkata...

ape web address nye?

awchak berkata...

uhuuu..dah try..botul,botul,botul..uhuu.. ceet..siap ada testi d bible is true..tp xdok masa nak baca sobab ai kn sama ngan u..pemaleh(~_^)

awchak berkata...

itu itu dia gadis bertudung merah, hatikuu tergoda tergodaa.la la la..eeheheh..cek tdung merah, letak je url blogspot mung, but blogspot tu tukar p blogpot.. exmple:babelbedal.blogspot.com <> babelbedal.blogpot.com

naah,clear sdh, maka silalah mengetrykan diri anda..^_^

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

sebuk tya ape web adressnya plak..haha..tak sampai betul..selamat mencuba la ye..cik awchak..terima kasih kerana membantu..haha..rajin tak tentu hala plak dianya.

awchak berkata...

mmg x tentu hala jdnye..asal masuk blog ni mesti jd xtentu hala..asal x tentu hala je mesti masuk blog ni..ehehehe(~_^)

antusabun berkata...

Ahah.. Betullah. Boleh pegi bible megasite.. Dakyah tak patut. Tapi entry ni memang patut.. Hehe.. Best entry ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails