Kempen Semasa

Kempen Semasa

03 November 2010

bergurau puleee.

Salam,
Aku ingat orang je pandai bergurau menabur janji palsu segala,
sekali lappy aku pun terre bai..
Seminggu lepas dia bagi harapan kat aku macam dia dah sehat walepatliat,
ternyata lakonannya berjaya,

Dan kini telah seminggu,
seminggu aku kekusutan,
menagih simpati lappy orang lain untuk update status fesbuk dan layan mudah.my,
sheikh ks suh aku update pakai email jek,
a'ah ye lah, 
penting sangat plak cerita-cerita mengepet aku kan?
haha, tapi banyak cerita lawak pasal orang berlagak pandai dan eksyen ni,
macam budak sekolah darjah 5 dapat patung mask rider black dia punya eksyen.

Geram nak menendang pun ada gak,
tapi ari sabtu lepas ada tournament bola inter department,
aku try sepak bola,
tak payah,
kaki aku yang ke belakang,
memang saje cari pasal,
penyudahnya,
aku lepak bedal bekalan makanan dan minuman untuk pemain jek. 
Pasukan kitorang menang,
menang..gung kekalahan 4 game stret,
takde belas kasihan,
langsung.

sudah lah..selamat malam.
Salam.

4 ulasan:

antusabun berkata...

Merepek

Days berkata...

xpyh nak main bola sgt.kalo teringin main kt ps pon ok kot.kesian kat kaki tu

Seimura berkata...

hehehe. laptop dah elok ke belum bro?

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

dah elok la kot..tak padam2 dari ari dia bole idup aritu...dah seminggu tak padam, dan masih lagi laju..hahah..pasang ruqyah tak tutup2..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails