Kempen Semasa

Kempen Semasa

26 Oktober 2010

iyaahuuuuu...

Salam kembali,

Akhirnya aku kini boleh bersiaran kembali dari umah,
Dengan liputan internet yang tak berapa laju tapi ok la tak payah kongsi ngan beribu-ribu orang,
tak macam kat tempat aku simpan periuk nasik aku,
berjambang aku menunggu nak loading page,
page ok, belum aku bukak berpages-pages.

Apa-apahalpun, terima kasih pada rakan serumah aku yang bapak rajin,
siap download manual cara-cara untuk membarai lappy ni,
dan dengan rajinnya dia membaraikan untuk aku juga,
sampai la menda ni sihat walepatliat balik,
tapi,
untuk berapa lama aku tak pasti, 
pasal kalau ikut standard amarika,
model ni dah bole simpan dalam peti kaca,
buat pameran.

ok sekian.
esok kalau aku rajin sikit lagi aku hapdet ape dah jadi kat aku sepanjang bulan aku tak hapdet ni.
nasib la takde undang-undang tak update blog kena saman,
kalau tak dah keluar waran tangkap kot aku ni.
perghh, mengepet-ngepet dah ni.
sheikh,
ada sehat?? inspira dah booking? hikhik.

Salam bersiaran.

4 ulasan:

antusabun berkata...

Cari gaduh ke?

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

bhahaha...dgr kata inspira x tuned by r3 mantop..heheh..gear kat stering lg.

SZ berkata...

aik.
ada entri rupanya bulan 10.
hahaha.

spetsnatz berkata...

eleh saman tak update blog konon... saman PDRM pun buat tak ingat je.. lalala

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails