Kempen Semasa

Kempen Semasa

15 September 2010

Banzaiiiii

Salam,

  Heheh, ini bukan iklan racun perosak, ini iklan untuk perosak. Mempersembahkan 'Payung Samurai', didatangkan dengan 3 corak eksklusif, memang samurai abis, walaupun tak berapa nak true, tapi sekurang-kurangnya anda bole bergaya dengan hulu pedang samurai yang terjojol kat atas belakang anda persis samurai sesat. Untuk maklumat lanjut sila klik link-link yang bersepah-sepah kat dalam blog ini, untuk yang jauh sila order menerusi link tersebut, bagi yang nak c.o.d boleh juga berbuat demikian, tapi sekitar Nilai sahaja pada hari bekerja, di luar waktu bekerja sila berhubung dahulu untuk mendapatkan lokasi.


ini la rupa bentuk benda yang aku ceritakan tu.


 Cara- cara penggunaanya aku sertakan sekali, kot-kot tak tau nak guna camne, sila masuk tadika balik, tapi aku tak pasti tadika swasta ada ke tidak sylibus cara-cara nak menggunakan payung, kalau tadika cemas Kemas ada. Aku tipu. Ok mari kita lihat.


                                        
Nampak?! Tapi kalau tak pakai smart macam tu pun takpe, pakai slipar je pun boleh, slipar jepun kalau boleh untuk lebih kejepunan.

Jadi untuk tidak melenguhkan lagi dagu anda yang dok terngaga dari tadi, aku umumkan harga dia,
RM50 sahaja,
untuk tempoh terhad, lepas abis promosi mungkin naik lagi kot, tapi itu tak dapatlah dijangkakan bila.
Aku beli pukal, jadi untuk yang nak beli sebatang-sebatang untung pasal dapat harga pakej tu,
kalau nak beli sendiri pun boleh, appadahal, tapi klik la kat link aku. Nanti tak dapat komisen plak.

Sekian sahaja iklan untuk perosak kali ini, untuk maklumat lanjut, sila klik

Salam Banzaiiii.

12 ulasan:

Days berkata...

corak polka dot satu!

sz berkata...

xde keje betol.. ngahaha..

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

perghh..main taram je nak payung ape dia nak..cat sendiri la..hoho

cik pingu..ape menda plak takde keja..nak la tu..hahaha..nak eksen ngan nippon2 kat sana la tu kan?

sz berkata...

ek eleh..xde maknenya.. haha.

dia tulis kat situ payung jepun yg pertama?? hahahaha..

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

itu je ke? lain2? takkan la tak nampak langsung? hahah

CERITA LEBAT berkata...

salam banzai tu macam mana gua nak jawab..plz plz plz

sz berkata...

xnampak.. kecik mcm semut..

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

hahah..cerita lebat..lu nak jawap salam tu mcmana, ikut suka lu,wa tak jawap salam tu selalunya, wa jawap salam yg atas jek...abis lu jawap salam 1 malaysia macamana plak? wa tak tau.

Days berkata...

weyh kedekut tenaga betul..cat kan la.polka dot bukan susah sgt nak buat kot.hehehe

Days berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

eh..kedekut tenaga ape..cat sape nak belikan? bak dtg..ape la sangat tenaga tu..wahah

antusabun berkata...

Lu ada tenaga ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails