Kempen Semasa

Kempen Semasa

06 November 2009

Boleh Tahan Tekanan Jugak...

Salam,

Boleh tahan tekanan jugak nak buat menatang website ni, menda free je pun, tp oleh kerana kadar kelajuan in'fart'net ni 'terlalu' laju, maka ia telah meninggalkan kesan yg negatif pada jiwa aku mata aku. Sakit otak owh nak tggu menda ni loading, kalau lembab macam siput bab1 ok lagi, ini dah la lembab, siap berjaya membuatkan aku istighfar menahan carut , dia bole error plakkk..wahhh.. Ini tidak boleh jadi pak mat, boleh menjanda bini pak mat kalau keadaan terus begini. huhu, takde kaitan, saje je aku nak libatkan pak mat pasal pak mat takde pasal dalam ini pasal.

Kau tengok ape dah jadi, tak pasal2 aku membebel macam org tak de otak, kalau takde otak mati la, haha, bukan takde otak, tak pakai otak, itu yg lebih sesuai. Dah2, merapik jek, terbaca kat org2 yg guna otak tak ke membuang masa diorg mendaalah ni semua. Sebenarnyakan, hehe, nak cakap segan tp kena cakap jgak lah, korang pasan tak dah berapa kali aku ngelat copy paste entry org, hahaha, jadi utk menutup rasa bersalah kerana telah mengabaikan rumah tumpangan aku yg satu ni aku pun mengada-adakan la entry iniiii...tadaa..dah nak masuk perenggan ketiga dah pun ha.

Hah, dah masuk dah..hahahah...hoh, tekanan ke? Rilep arr, sikit je lagik, tekanan yg aku alami lagi teruk kalau nak dibandingkan ngan hukuman membaca entri aku ni. Aku tak reti nak beremosi dalam bentuk perkataan yg tersusun indah setiap bait-baitnya macam pemblogger emo tegar yg ada dipasaran sana. Lagipun kejadah hape korg nak baca luahan emosi  berangkap puitis jantan kelepeh mcm aku ni ? Banyak lagi keja lain korg bole buat an? an? an?.. Ok dah, dah siap dah 3 perenggan. Muahahaha, mintak maap la ye pada pembaca2 tegar notice board rumah tumpangan aku ni, kali ni takde iklan yg best. Eh kejap, kongsi sikit, td aku dapat sekotak Big Apple Donut, mentekedarah sambil nonton yaaa nur kasih, haha, Saya Sayang Mak, Ayah, Akak,Adik,Anak buah saya!!. Tataatatata..

5 ulasan:

zielalala... berkata...

yaaa nur kasih.......

miNt berkata...

"Aku tak reti nak beremosi dalam bentuk perkataan yg tersusun indah setiap bait-baitnya macam pemblogger emo tegar yg ada dipasaran sana."

mula2 ak macam nak terasa.
ak kata dalam hati,
"hahaha..wajaq oghang tua ni"
tapi ak rasa ak bukan blogger emo tegar.
so ak abaikan jelah.

hahaha;DD

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

muahaha..mint, sungguh masa aku taip menda tu aku bukan terbayangkan kau, tp ramai, dan kau terlibat sekali dalam kelompok tu, dia macam satu frame gambar ramai2,dan muka ko terselit..wahahaha..maaf owh..
lgpun ko mana emooo..manaa..takde lah..hahaha

Cik Tudung Merah berkata...

citer dah tak best sebab ko da bgtau adam mati kene bom. ko bulih la tanye kawan ko lagi, bile citer ni nak abis lak..

~::Iffat @ Wonderfatts::~ berkata...

nanti dah episod ke 26 ke 28, dia abis ah..hahahaah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails